Én csak úgy elszöszmötölgetek.

Agyhúgykő, variációk egy témára

Agyhúgykő, variációk egy témára

Kincskeresés a szeméttelepen

Ritka érdekes képek, videók, művészek

2020. november 01. - Kyelnoir

A fehér madarak völgye (Valley of White Birds) a Wolfsmoke animációs stúdiótól, gyönyörű látványvilágával, zenéjével megérinti az embert, tipikusan az a rövidfilm amelyiket nem lehet csak egyszer megnézni. Mert olyan bonyolult és még is olyan szép, hogy nem bírod az agyadat és a szívedet leállítani arról, hogy újra meg újra rá ne nézzen. 

Az újratervezés (My Guide), a magyar rövidfilm gyártás gyöngyszeme. Nem bírod ki, hogy ne sírd el magad a végén. A szereposztás kiváló Klára: Pogány Judit, Vilmos: Kovács Zsolt fantasztikusan játszanak.

A the Chathedral, olyan animációs rövidfilm, amely mélységében és látványvilágában. kimagasló, nem véletlen, hogy bezsebelt díjakat és jelölték 2002-ben a z Oscar díjátadón, mint legjobb animációs rövid film.

Mai magyar gyönyörű versek:

A mai magyar líra egyik legkiválóbb alkotója. Ha van rá módod vedd meg a köteteit, hogy támogasd vele a művészt.

Egy régi klasszikus egy nagyszerű színésznő előadásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://avet.blog.hu/api/trackback/id/tr5116268516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása